Wednesday, December 27, 2006


København, København du’ drømmenes by, der’ ild i lortet fra Valby til Bellevue.

Gode gamle DGP, med gode gamle Joker i hovedrollen hylder hovedstaden i vestkyststil. Det var dengang, i de gode gamle dage. DGP gik kolde, og vestkysten er væk, men gode gamle København er her endnu.

www.mitkbh.dk kan man få lov til at sige sin mening om gode gamle København, og på den måde være med til at præge hovedstaden. Eller hvis man er af den mindre naive støbning, så kan man få lov til at lukke en masse galde ud. For det er sgu tvivlsomt om det gør nogen forskel hvad du og jeg mener om Fisketorvet, men det føles nu godt at få lov til at svine stedet til.

Og så er det en rigtig frisk tone der er på siden, og den mail der bliver sendt når man har oprettet sig som bruger, er rigtig storby- og Købwenhavnersmart på den rigtige måde. Så klik dig ind på siden, svin din lokale pizzamand til for at insistere på at putte bearnaise og ananas på nummer 54 i bedste Ankarastil. Eller du kan hylde hans fætter der driver den lille grønthandler på den anden side af gaden. Der er frit slag, lige noget for dig der går og har en kvalificeret mening om det meste.

No comments:

The translator.

Do you want to read my blog, but do not understand danish - this is your rescue ;)